Bakgoed
IN VORM
Zeker. Het gaat vooral om de smaak maar bij het bakken van taart en koek geven we ook punten aan onszelf voor de looks.
Een muffin ziet er toch echt anders uit dan een chocoladetaart. En als je Madeleine heet mag je een eigen bakvorm hebben.
Dus, wij hebben onder andere taartvormen met losse bodems. En natuurlijk ook springvormen, tulbanden, Charlottes en Savarinvormen.
Baba rum moet je een keer gemaakt hebben. Net als een slof.
Maar misschien heb je meer zin in krakend vers brood. In onze winkel verkopen we specifieke vormen hiervoor van plaatstaal en emaille.
We hebben ook vormen met een zware antikleeflaag. Weet je wat, wij zorgen hier voor de vorm, jij thuis voor het deeg.
Zitten we beiden gebakken!
Natuurlijk hebben we ook een boel in huis voor onze kleine(re) kookkunstenaars. Meekijkend in de potten van (o)ma hebben ze spelenderwijs geleerd om te koken.
Goede herinneringen hebben ze aan al die losse recepten, herkenbaar aan de gebruikssporen her en der, die tussen de pagina’s van een kookboek zaten.
Het zondagse bestek. De voorbereidingen voorafgaand aan een feestdag. Samen koekjes bakken. Het heeft vast menig kookplezier aangewakkerd.
Wij herkennen dat. Dus ook voor kinderen hebben we best veel op voorraad.
Metaalkleurig zijn de ontelbare uitsteekvormpjes. Er kunnen beestjes, figuurtjes en letters mee gemaakt worden.
En hallo! Bakken zonder een eigen schort kan natuurlijk niet. Dat, plus een deegrol op maat én je eigen kinderbak- of kookboek zorgen voor oneindig veel uurtjes plezier in de kinderkeuken. Én superveel veel lekkers om uit te delen.